Próbaidős rendőr okozta a szabolcsi balesetet

2014.11.17. 11:41

Egy harmadik, megállás nélkül továbbhajtó autó okozhatta a péntek hajnali balesetet, melyben két összeütköző BMW-ben összesen három férfi meghalt, írja a Police.hu.

A baleset okozása és a segítségnyújtás elmulasztása miatt egy 20 éves férfit fogtak el, akiről kiderült, hogy próbaidős rendőr, szolgálati viszonyát még szombaton felfüggesztették.

Hárman meghaltak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, amikor összeütközött két autó a 38-as főút 20-as kilométerénél, írtuk pénteken a katasztrófavédelem híradása nyomán. Az autók Rakamaz és Nyírtelek között, a Virányos-tanyai szakaszon ütköztek. A balesetben két autó ütközött össze frontálisan, a balesetet egy szabálytalanul előző harmadik autó sofőrje okozta, aki az ütközés után segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A rendőrségi adatok szerint a szabálytalanul előző autó fékezésre kényszerített egy szemből érkező gépkocsit, amely összeütközött az előzött járművel.

Az MTI szerint egy 17 éves nyírteleki, egy 35 éves virányosi és egy 33 éves tiszanagyfalui férfi halt meg a balesetben. A gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére az ügyészség hétfőn tesz indítványt a nyomozási bírónál - mondta a megyei főügyészég szóvivője. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport