Lezárták az M7-est a Balatonnál

2014.12.18. 06:43 Módosítva: 2014.12.18. 11:03

Az M7-es Budapest felé tartó szakaszát is lezárta a rendőrség a Somogy megyében történt kamionbaleset miatt - közölte a megyei főkapitányság a police.hu-n.

A kora hajnali órákban azt közölték: szarvasmarhákat szállító kamion balesete miatt lezárták az M7-est Nagykanizsa felé Somogy megyében; a forgalmat a balatonfenyvesi lehajtónál terelik le és Balatonkeresztúrnál lehet visszahajtani a sztrádára.  

Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a kamion vezetője elvesztette uralmát járműve felett, ami felborult. A kamionban szállított 31 szarvasmarha közül néhány a helyszínen elpusztult. A jármű vezetője nem sérült meg.

FRISSÍTÉS!!!

Nyolc óra után megindulhatott a forgalom a Budapest felé vezető oldalon, 11-kor pedig a Nagykanizsa felé vezető oldalon is megnyitottak egy sávot - közölte a rendőrség.

Ugyanakkor viszont lezárták az M1-es autópályát Biatorbágynál, a főváros felé vezető oldalon, miután összeütközött egy kamion és egy személyautó ütközött. A balesetben egy ember meghalt, a személygépkocsiban utazó további három ember – köztük két kisgyerek – könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség az érintett útszakaszt lezárta és eltereli a forgalmat, a térségben jelentős torlódás alakult ki.