Tragédiával végződött a karácsonyi buli

2014.12.19. 11:52

Tragédiával végződött a győri Petz-kórház karácsonyi bulija: egy 25 éves radiológus orvost az afterparty után halálra gázolt egy vonat. Az is lehetséges, hogy a fiatal, ígéretes tehetséget akaratán kívül bedrogozták a diszkóban, ahová a kollégáival ment a kórház buli után, írja  Kisalföld.hu.

A Petz-kórház radiológiai osztályán a múlt héten tartottak évzáró bulit, amely után a fiatal dolgozók – tizenegyen – továbbmentek egy helyi diszkóba. Itt csak a férfiak fogyasztottak alkoholt a lap beszámolója szerint, és a női kollégáik azt vették rajtuk észre, hogy hamarosan furcsán kezdtek viselkedni. Az áldozatnál, dr. F. N.-nél elég sok pénz volt, ezt akár mások is láthatták, amikor fizetett.  Amikor később megtalálták a holttestét, már csak 400 forint volt nála.

Egy másik orvos, akin a többiek is látták, hogy furcsán viselkedik, s ő is érezte a tüneteket magán, bement a kórházba, és önként drogtesztet csináltatott. A vérvétel háromféle kábítószer-adalékot is kimutatott. A Kisalföld szerint az orvos feltehetően nem önként vett magához drogokat, hiszen akkor nem csináltatott volna magán drogtesztet és nem tett volna a teszt után feljelentést. Azt egyelőre nem tudni, hogy F.N. vérében volt-e drog.

Egyelőre arra sincsen válasz, hogyan került az orvos a tragédia helyszínére, ugyanis a vasút nem esett útba a lakóhelye és a diszkó közötti úton.