Az üzletben kellett újraéleszteni a biztonsági őrt

2015.01.30. 14:03 Módosítva: 2015.01.30. 14:37

Egy olvasónk a XI. kerületben, a Tétényi út- Etele út sarkán lévő CBA-ban csütörtökön négy körül nagy csődületre lett figyelmes. Azt hitte, hogy a kosárért állnak sorban, de bevásárlás után észrevett egy földön heverő férfit az egyik pénztár mellett, körülötte mentősök serénykedtek - úgy látta, újra kell éleszteni.

Olvasónk furcsállotta, hogy nem ürítették ki a boltot, sőt, az árusítást sem állították le. Az egyik pénztáros ki is volt borulva. Olvasónk szólt a biztonsági őröknek, hogy legalább néhány kartonlappal takarják már le a mozdulatlanul fekvő testet.

Megkerestük a CBA kommunikációs igazgatóját, aki elmondta, hogy az egyik biztonsági őr esett össze. munkatársai azonnal hívták a mentőket, közben egy vásárló és egy elsősegély-nyújtási vizsgával rendelkező dolgozó a mentők telefonos irányításával elkezdték a mesterséges lélegeztetést. Valóban csak az első négy pénztárat zárták le, de az eszméletlen férfit bevásárlókosarakkal vették körül, a kíváncsiskodókat pedig elküldték. Végül - 13 perc alatt - kiértek a mentők, és kórházba szállították a biztonsági őrt.