Hunvald György ünnepel, felmentették

2015.02.12. 17:34

Szmájlikkal dúsított, diadalittas üzenetben ünnepli Hunvald György a Facebook-oldalán, hogy felmentették a hűtlen kezelés vádja alól. 

:)))))

Kedves barátaim és ismerőseim, ma mindenkit felmentett a Fővárosi Törvényszék a zuglói és erzsébetvárosi megbízási szerződések kapcsán. Az első fokú bíróság ítéletét helyben hagyva a Fővárosi Törvényszék szerint sem állapítható meg bűncselekmény. Az ítélet jogerős , fellebbezésnek helye nincs. 5 évet vett el ez az ügy az életünkből. 6 évvel ezelőtt 2009. február 12-én csütörtökön tartóztattak le, ma is csütörtökre esett ez a nap. Ideje volt, hogy ez a nap is újra kedves legyen :)))  

A bíróság Hunvaldot, Gál Györgyöt, és a zuglói polgármestert, az SZDSZ-es Weinek Leonardot azzal vádolta, hogy színlelt tanácsadói szerződésekkel 50 millió forintos kárt okoztak. Ezen ügyben született most felmentő határozat.

A fentiek nem azt jelentik, hogy az egykori erzsébetvárosi polgármesternek minden ügyben sikerült megmenekülnie. A Kúria erzsébetvárosi ingatlanpanamák, korrupciós ügyek vádjával másfél év börtönre ítélte Hunvaldot. Ezt az ítéletet később egy évre mérsékelték.