18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mégsem gyilkosság áldozata lett a focipályán holtan talált kézbesítő

2015.03.04. 09:49

A Zsaru magazin értesülései szerint nem gyilkosság áldozata lett az a budapesti férfi, akinek meztelen holttestét múlt kedden találták meg a kiskundorozsmai focipálya mellett. A 37 éves kézbesítő a boncolást végző szakemberek szerint feltehetően öngyilkos akart lenni.

Ahogy azt megírtuk, a holttestet egy focista találta meg, amikor a labda a műfüves focipályától a néhány méterre lévő bozótosba gurult. A meztelen holttest a hasán feküdt, csak cipő volt rajta. A véres testén két késszúrás, a nyakán vágásnyomok voltak, de mivel a focipályán egy csepp vért sem találtak a rendőrök, azt feltételezték, hogy nem ott ölhették meg.

Az igazságügyi orvos szakértők szerint viszont a férfi halálát kihűlés okozhatta, a testén lévő, korábban bántalmazásnak tűnő nyomok pedig a fagyás miatt keletkeztek. A szívtájékon ejtett szúrás nem érte el a szívet, a nyakán pedig mindössze felszíni vágott seb volt, tehát nem ezekbe a sérülésekbe halt bele. A boncolás cáfolta azt a sajtóban megjelent hírt is, hogy a férfit a halála előtt megerőszakolták.

Mint a rendőrségi hetilap írja, a test mellett ott volt a kés, a közelben pedig a férfi megégett ruhái, egy benzines kanna és az iratai. A holmijai között a rendőrök több buszjegyet találtak, az egyik szerint a férfi február 10-én érkezhetett Budapestről Szegedre, aznap, amikor munkahelye, a Semmelweis Egyetem Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézete bejelentette az eltűnését. A szegedi térfigyelő kamerák és a nagyobb áruházak biztonsági kameráinak felvételei alapján bizonyossá vált az is, hogy a kést és a benzinesflakont a férfi vásárolta.

Az elképzelések szerint a 37 éves kézbesítő öngyilkosságot próbált elkövetni, feltehetően levetkőzött, el akarta égetni a ruháit, majd megkísérelte elvágni a nyakát, de miután nem volt rá képes, kétszer szívtájékon szúrhatta magát. Ezt követően elájult vagy elaludt, és így fagyhatott meg. Egyelőre toxikológiai vizsgálat elemzi, hogy a férfi vérében volt-e drog vagy gyógyszer, ennek hetek múlva lehet eredménye.

Ha ön úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport