A kórházban tartóztatták le a szentendrei gyilkosság gyanúsítottját

2015.03.24. 16:09

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta azt a 42 éves nőt, akinek holttestét fia találta meg szentendrei lakásukban szombat hajnalban, írja az MTI a Pest Megyei Főügyészség szóvivőjének közlésére hivatkozva.

K. Attilát a Fiumei úti kórházban a betegágyánál helyezte előzetes letartóztatásba a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója. A 33 éves férfi kórtermét folyamatosan rendőrök őrzik. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, K. Attilát az étteremtulajdonos nő lakásának közelében eszméletlen állapotban találták meg szombat hajnalban, miközben több sebből vérzett.

Akkor még nem lehetett tudni, hogy a férfinak köze van-e a gyilkossághoz, de miután kórházba szállították, kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrség a nyomozás érdekére hivatkozva nem árulja el, hogy a férfi milyen viszonyban állt a meggyilkolt 42 éves nővel, de a szentendreiek szerint féltékenység állhat a gyilkosság hátterében. A Velvet értesülése szerint a férfi a szentendrei nő élettársa volt, akivel pár hete szakított.

K. Attilát a főügyészség szóvivője szerint állapotától függően vagy a tököli rabkórházban, vagy valamelyik büntetés-végrehajtási intézetben helyezik majd el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport