Ők lövöldözhettek a Király utcában

2015.04.16. 15:07

Kedd éjszaka lövöldözés volt a belvárosi Király utcában, jelentette akkor kollégánk a helyszínről. A szemtanúk szerint több lövés is eldördült, állítólag két társaság csapott össze, majd az egyik banda autóval menekült el. 

A rendőrség  eljárást indított csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt, és a következő három embert keresi a lövöldözésekkel kapcsolatban:

Száva János Róbert (49), Száva Armandó Ferdinánd (19), és ifj. Száva János Róbert (21)
Száva János Róbert (49), Száva Armandó Ferdinánd (19), és ifj. Száva János Róbert (21)
Fotó: Police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 15-én 0 óra és 0 óra 10 perc közötti időben a Budapest VII., Király utcában idősebb Száva János és társai egy ott tartózkodó társaságra több alkalommal lövéseket adtak le két, feltehetően gáz-riasztó fegyverből. A helyszínről autókkal menekültek el, a támadás következtében a társaság két tagja könnyű sérülést szenvedett.

A BRFK kéri, hogy aki látta a bűncselekmény elkövetését, illetve a felvételeken látható személyek jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 461-8100/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport