Azért verték meg a rákos férfit, mert rátámadt a takarítónőre

2015.04.21. 09:33

Ahogy azt a TV2 Tények című műsorára hivatkozva mi is megírtuk, csütörtök hajnalban négy biztonsági őr megvert egy rákbeteg férfit a Nyugati pályaudvaron. A férfi a műsornak azt állította, hogy hajléktalannak hitték, amiért a padon ülve várta a vonatát. A férfinak érvényes vonatjegye volt, a MÁV-nál alvállalkozóként dolgozó biztonságiak mégis az épület elhagyására szólították fel. A rendőrség elfogató parancsa után a négy biztonsági őr péntek délelőtt feladta magát.

A Népszabadságnak azonban a négy biztonsági őr ügyvédje azt állítja, hogy az eset nem úgy történt, ahogy a férfi a hírműsornak állította. Mint mondja, védencei jól ismerték a férfit, és azt a barátját is, aki a védelmére sietett,

nem először kapták már el őket, hogy indulásra előkészített, kitakarított vasúti kocsikban csöveztek.

Mándi Sándor ügyvéd szerint most is ez történt,

egy takarítónő hívta őket, aki halálra rémült a két, erősen ittasnak vagy bedrogozottnak tűnő férfitől. Ám a biztonságiak sem bírtak velük egykönnyen, ezért a végén többször megütötték és megrúgták őket.

Az ügyvéd szerint a biztonságiak eljárása nem volt túl szakszerű, mert nem tudtak uralkodni az indulataikon, de a két hajléktalannak tűnő férfi ellenállt az intézkedésnek, és alpári stílusban szidalmazta a biztonságiakat. Szerinte a pályaudvar biztonsági kameráinak felvételei bizonyítják ezt, mint ahogy azt is, hogy a két férfi már a biztonságiak jelenlétében rátámadt a takarítónőre, ezért alakult ki újabb dulakodás.

Mándi közölte, hamis tanúzásért a sértettek feljelentését tervezi, mivel lényeges kérdésekben merőben mást állítottak, mint ami a biztonsági kamerák felvételein látszott. Eközben a bántalmazott férfi egymillió forintot követel az elszenvedett sérelmekért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport