Nincs már fólia a kirabolt dohánybolt tulajdonosának másik trafikján

2015.04.25. 19:07
Leszedte a másik trafikjának ablakait borító fóliákat az a trafiktulajdonos, akinek kaposvári boltjában több késszúrással ölte meg a bolt kirablója az ott dolgozó fiatal eladót.

A Sonline.hu beszámolója szerint a tulajdonos már korábban megígérte, hogy megteszi, és szombatra valóban eltűnt a belátást megakadályozó fólia a kaposvári Fő utcai bolt kirakatáról.

Bár a rendőrség a gyilkosság ügyében tartott sajtótájékoztatón azt ígérte, hogy nyilvánosságra hozzák, ha olyan adatot találnak, hogy a fólia szerepet játszott a gyilkosságba, a tulajdonos már korábban jelezte, ő nem várja meg a vizsgálat eredményét, és a trafiküzemeltetési előírások ellenére leszedi a fóliát.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere is azt javasolta az eset után, hogy ne legyen kötelező a fólia, vegyék ki a törvényből az ezt előíró részt. A belátás megakadályozása elméletileg azt előzné meg, hogy az utcáról is lehessen látni a boltban árult dohánytermékeket.

A tulajdonos a másik kaposvári dohányboltjában szerdán holtan találta a 21 éves eladólányt, G. Fruzsinát. A nőt a nyakán, a mellkasán és a csípő tájékán érte öt késszúrás, ezek okozták a halálát. Bár a fiatal lány azonnal átadta a 22 ezer forintnyi bevételt, B. Péter mégis úgy döntött, megöli. A 20 éves férfi azóta teljes beismerő vallomást tett, a gyilkossághoz használt tárgyakat a Városliget környékén rejtette el, ezeket a rendőrség megtalálta. A férfi további trafikokra is le akart csapni, ez azonban már nem jött össze neki.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport