A politikusok is pletykálnak a meggyilkolt Nancy szeretőjéről

2015.05.08. 12:41 Módosítva: 2015.05.08. 12:43
A Kormányinfo-tájékoztatón és az MSZP-elnökségi ülésen is szóba került, vajon melyik politikus volt a meggyilkolt prostituált szexpartnere. Habár még az sem biztos, hogy Nancynek tényleg volt politikus kuncsaftja, egyre csak terjednek a pletykák a lehetséges politikusokról.

Egyre több az egymásnak ellentmondó információ arról a brutális gyilkosságról, amelyet egy 19 éves prostituált ellen követtek el. A Nancynek nevezett lány holttestére szombaton találtak rá a budapesti Akácfa utcai lakásában. Állítólag a lányt egy szexpartnere összeverte, majd többször a lány testébe vágta a kést a gyilkos, akit azóta is keres a rendőrség.

A gyilkosságnak van egy olyan szála, amely a politikát is elérte. A Bors szellőztette meg, hogy a lánynak egy ismert politikus is állandó kuncsaftja volt. A lap szerint az együttlétről videofelvétel is készült, amely a lány telefonján is megtalálható. A készüléket pedig lefoglalta a rendőrség. A Blikk ezzel szemben éppen ma azt írta, hogy a gyilkos elvihette a telefont, így azt nem tudja elemezni a rendőrség.

A Bors mindenesetre elég komoly és konkrét állításokat közöl a politikus és a prostituált kapcsolatáról, igaz, névtelen forrásra hivatkozva. A lap szerint a politikus évek óta járt Nancyhez (tehát már akkor is a lánnyal lehetett, amikor az kiskorú volt), és a politikus imádja az ilyen típusú lányokat: „szőke, törékeny, igazi Barbie baba".

Előfordult, hogy napközben vagy ebédidőben is együtt volt a politikus a lánnyal.

Az együttléteket nem az Akácfa utcai lakásban bonyolították, és állítólag alkalmanként 85 ezer forint volt Nancy tarifája.

Lázár János és az MSZP-elnökség is foglalkozott az üggyel

A történet több politikus érdeklődését is felkeltette mindkét oldalon, és ahogy az lenni szokott, beindultak a pletykák. Erről csütörtökön mi is megemlékeztünk. Hogy a sztori érdekli a politikát, az is jelzi, hogy elég magas szinten foglalkoznak vele a pártok. Szóba került Lázár János csütörtöki Kormányinfo-tájékoztatóján, és az Index értesülései szerint az MSZP szerdai elnökségi ülésén is.

A szocialista pártvezetésből információnk szerint – miután aznap a Bors írt a politikus szeretőről – Gőgös Zoltán elnökhelyettes jelezte az elnökségi tagoknak, hogy az MSZP nem érintett az ügyben. Az MSZP-sek arról beszéltek, hogy ha szocialista politikust videóztak volna le Nancyvel, és a rendőrségnek megvan a felvétel, akkor már rég kint lenne a név a sajtóban.

Az MSZP-sek egy befolyásos fideszes politikusra gyanakodnak,

terjed is a pletyka rendesen az ismert, családos fideszesről, mi azonban ezt nem írhatjuk le a nevet, hiszen semmi alapját nem találtuk.

A téma a csütörtöki Kormányinfo-tájékoztatón is szóba került. Lázár Jánostól megkérdezte egy újságíró, hogy tud-e arról, hogy kormánypárti politikus bármilyen kapcsolatban lett volna a lánnyal. A miniszter azt válaszolta, nincs ilyen információja, a sajtóból tájékozódik ő is.

Ennek ellenére a Fidesz felől elindult egy olyan pletyka, amely egy magas rangú MSZP-sről szól.

Ezt sem írhatjuk le, hiszen semmilyen konkrétum nem utal erre sem.

Habár semmilyen bizonyíték nincs egyelőre, hogy Nancynek valóban volt politikus szeretője (a Blikknek a lány egyik barátnője erősen kétségbe vonta a dolgot), fontos tisztázni, mi történne, ha kiderülne, ki volt a lánnyal. Azon kívül, hogy a politikusnak magyarázkodnia kellene a feleségének – állítólag nős politikusról van szó –, bőven több, mint kínos lenne számára a közvélemény előtt, hogy egy 18 alatti lánnyal találkozgatott.