18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öt évet kapott a csecsemőgyilkos anya

2015.05.20. 15:13

Öt év börtönbüntetésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt az anyát, aki egészséges kislánynak adott életet otthonában, de a gyermeket nem látta el, ezért az meghalt, írja az MTI.

A négygyermekes, rendezett anyagi körülmények között élő vádlott ahogy az utolsó két terhességét, úgy az ötödiket is titkolta családja és környezete elől. Az előző két eset szerencsésen végződött, akkor 7 hónapos terhesen, illetve a szüléskor segítséget kért. 2013 őszén azonban újra teherbe esett, és a nyilvánvaló jelek ellenére sem a rokonainak, sem a védőnőnek, sem pedig a családsegítőnek nem ismerte el, hogy gyermeket vár. 

Tavaly júliusban az otthonában volt, amikor elindultak a fájások, de még akkor sem szólt a családtagjainak. Bezárkózott a fürdőszobába, a kádban megszülte a kislányt, majd kiemelte a nvízből, lemosta és egy lepedőbe csavarva a padlóra tette.

A halott babát a családtagok találták meg, ők hívták ki a mentőket és a rendőröket. Az újszülött érett és életképes volt, halálát ellátatlanság és fulladás okozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport