Nem haragszik a pénisz nélküli férfira magyar barátnője

2015.06.05. 19:46 Módosítva: 2015.06.05. 19:47

Egy pénisz nélkül született angol férfi és magyar barátnője kapcsolatáról ír a Daily Mail, a románcról hamarosan egy dokumentumfilmet is bemutatnak Nagy-Britanniában „A pénisz nélküli férfi” frappáns címen.

clke

A brit bulvárlap cikke szerint a pár 2012-ben ismerkedett össze, amikor mindketten a tengerparti Skegnessben dolgoztak egy nyaralóhelyen. Már egy éve jártak, amikor a manchesteri férfi végre elmondta a 25 éves barátnőjének, hogy valójában miért nem fekszik le vele; Andrew addig azt állította, hogy súlyos vesefertőzése van, ezért kerüli a szexet.

„Nem éreztem becsapottnak magam” — mondja utólag a divattervezőnek tanuló lány. „A barátnője vagyok, de ez az ő saját ügye”. A lány nyilatkozatában azzal is igyekszik a kívülállókkal megértetni empátiáját, hogy azoknak a nőknek sem könnyű elmondaniuk az igazságot, akiknek nem lehet gyerekük.

Gondoljanak bele, milyen nehéz lehetett Andrew-nak.

A férfi egy ritka urológiai rendellenességgel, hólyagextrophiával született, a nagyjából minden 50000-edik esetben előforduló állapotban a hasfal nyitott, így a hugyhólyag kívül helyezkedik el. ennek következtében gyakori az erekcióra való képtelenség.

Andrewnek saját bevallása szerint száz nővel is volt kapcsolata, az ágyban pedig működő nemiszerv nélkül is magabiztos volt. Talán kevésbé meglepő, hogy többen nem értették meg az állapotát - volt, aki még arcba is vágta, amikor megpróbálta neki elmagyarázni a helyzetet.

kp

Az áldatlan állapotnak most vége lehet: egy négy operációból álló sorozatműtéttel teljes értékű nemi szerveket kap majd. A barátnője szerint ez nem fog változtatni a lényegen, hiszen a kapcsolatok most is tökéletes: „Hiszek abban, hogy nem vagyunk állatok. Minden este hosszan beszélgetünk az ágyban elalvás előtt. Soha nem volt még ilyen kapcsolatom egy férfival sem”.