Felrúgta az ellenőr a szegedi bliccelőt?

2015.06.07. 15:43

Ma délelőtt 11 óra körül a Stefánián, a Hungária Szálloda mellett egy ellenőr üldözött egy - mint kiderült, bliccelő - fiatal lányt, majd felrúgta! A lány métereket csúszott/gurult az aszfalton!

írja a Délmagyar. A SzegedMa meg is találta a Facebook-csoportot, ahonnan a fenti bejegyzés származik. Az eset Szegeden történt.

A bejegyzés írója szerint "az esetnek több szemtanúja is volt, akik - köztük én is - valamennyien (!) kérdőre vonták az ellenőrt, azt mondtuk, az rendben van, hogy a bliccelőket meg akarja büntetni, de ahhoz nincs joga, hogy erőszakot alkalmazzon, pláne ilyen brutális módon! A kicsit túlsúlyos, 40 év körüli ellenőr a lányt lekurvázta és a szemtanúkkal is minősíthetetlenül beszélt! Majd megérkeztek a rendőrök...".

A portálok kérdésére a rendőrség közleményében annyit erősített meg, hogy ma délelőtt Szeged belvárosában az egyik tömegközlekedési eszközön ellenőr kérte a jegyeket és a bérleteket, az egyik utasnál viszont nem volt egyik sem. 

Az ellenőr rendőri segítséget kért, ekkor a jegy nélkül utazó lány elszaladt a helyszínről. A rendőrség szerint az ellenőr a lány után szaladt és dulakodtak.  Az esetet a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja, kihallgatják a tanúkat.