Egy év után találtak rá a megerőszakolt és megfojtott nagykanizsai nőre

2015.06.07. 11:44

Több szálon futó nyomozás végére értek a zalai rendőrök egy brutális gyilkosság ügyében, írja a police.hu. Még 2014 őszén történt, hogy a szomszédai rátaláltak egy 48 éves nő holttestére a saját nagykanizsai otthonában. A holttest olyan állapotban volt, hogy a szakértők sem láttak tisztán, és kizárták a bűncselekmény gyanúját. Annyit állapítottak meg, hogy az asszony 2013 augusztusának végén halt meg.

Közben azonban a rendőrök nyomozni kezdtek egy 24 éves nagykanizsai férfi ellen egy másik ügyben. A nagykanizsai kórház ügyeletes orvosa értesítette őket 2014. június 12-én, hogy egy súlyosan sérült, vélhetően bántalmazott férfi került hozzájuk. A rendőrök kiderítették, hogy az 58 éves férfit 24 éves nevelt unokája verte meg. A nyomozás során pedig felmerült a gyanú, hogy a férfi a saját idős nagyanyját szexuális zaklatta. A nagykanizsai asszony halálával ekkor hozták összefüggésbe, mert rájöttek, hogy korábban dolgozott az áldozatnál.

A rendőrségi közlemény szerint a férfi be is ismerte, hogy 2013 nyarán megfojtotta és megerőszakolta az asszonyt. Bevallotta azt is, hogy bántalmazta nagyszüleit, egyedül azt tagadta, hogy szexuálisan erőszakoskodott volna vele.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés, súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt vádemelést javasolt, az ügy az ügyészségre került.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport