Csavarhúzóval és motoros kaszával fenyegette feleségét

2015.06.16. 18:07

Előzetesbe került az 59 éves, dunakeszi O. Bertalan, mert csavarhúzóval és motoros fűkaszával fenyegette meg a feleségét - közölte a rendőrség.

A Dunakeszi Rendőrkapitányságon június 14-én személyesen tett bejelentést egy férfi arról, hogy megfenyegette édesanyját a férje, elvette a mobiltelefonját, és nem engedte ki a dunakeszi lakásukból. A bejelentő nem szeretett volna konfrontálódni a férfival, ezért kimászott a lakás egyik ablakán, és bement a rendőrségre segítséget kérni.

A bejelentővel mentek a helyszínre, ahol többszöri csengetésre megjelent az ajtóban O. Bertalan és a felesége. Az asszony a rendőrök kérésére a kapuhoz ment, azt kinyitotta és megerősítette, hogy a bejelentés igaz. Ezalatt az 59 éves férfi az ajtóban maradt, majd amikor a járőrök beléptek az udvarra, akkor a gyanúsított elkezdett kiabálni, és a rendőrökre támadt.

A rendőrök szerint Bertalan  június 13-án éjjel egy csavarhúzóval és egy motoros fűkaszával megfenyegette feleségét, hajnalban a lakás ajtaját kulcsra zárta, és elvette a nő mobiltelefonját, majd közölte vele, hogy amennyiben értesíti a rendőrséget, akkor a nála lévő csavarhúzóval „nyakon fogja szúrni”.

A nyomozók O. Bertalant őrizetbe vették, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.