Lemészárolta a családját egy apa

2015.06.18. 13:03 Módosítva: 2015.06.18. 15:49

A Hajdú Press úgy tudja, hogy egy balmazújvárosi fiatalember baltával lemészárolta a családját. A tragikus eset a Szoboszlai úton történt. A férfi ezután felakasztotta magát. A holttesteket a piacról hazaérkező nagymama találta meg. A kiérkező mentők 10 óra 14 perckor értesítették a rendőrséget.

A Police.hu fél kettőkor kiadott híre szerint egy 42 éves férfi irtotta ki a családját: egy 36 éves nőt, és 8, illetve 10 éves kisfiát. A rendőrség délelőtt negyed 11 órakor kapott bejelentést, hogy négy holttestet találtak egy családi házban. Azonnal megkezdték a helyszíni és halottszemlét, az orvosszakértő szerint a nő és a két gyerek halálát idegenkezűség okozta. A férfi önkezűleg vetett véget az életének.

A Hajdú Press szerint a városban teljes a döbbenet. A két gyerek sportolt, a család rendezett körülmények között élt, sokan ismerték őket. Mások szerint azonban sok volt a veszekedés a házban.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport