Feladta magát Nancy gyilkosa Kínában

2015.07.02. 16:30 Módosítva: 2015.07.02. 16:46

Feladta magát Kínában a fiatal prostituált, Nancy kegyetlen gyilkosa - tudta meg a Cink.hu. A portál budapesti kínaiak pletykájából értesült arról, hogy feladta magát a gyilkos, amit a magyar rendőrség meg is erősített. A Cink azt is tudni véli, hogy a gyilkost futni hagyták a kínai rendőrök, de ezt a részletet a magyar hatóságok nem támasztották alá.

20152205090503
Fotó: Budapesti Rendőr-főkapitányság / Police.hu

"A helyi kínaiak pletykája szerint a gyilkossággal gyanúsított Jao Gaopeng rengeteget dolgozott, mégsem volt pénze, sőt súlyos adósságai voltak, mert a keresetét elverte kurvákra és drogra" - írja a Cink. A másik pletyka szerint már megbilincselve vallatták, de gyorsan elengedték, azt állítva, hogy a két ország között nincsen kiadatási egyezmény, és csak papírmunkát csinálna nekik.

A rendőrség érdemben ennyit írt a Cink kérdésére:

"Nemzetközi rendőri együttműködés keretében jutott tudomásunkra, hogy az elkövetéssel gyanúsítható férfi Kínában feladta magát. A kínai hatóságok felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal. Tekintettel a folyamatban lévő eljárásra, bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni."

Nancyt május elején gyilkolta meg az Akácfa utcában egy kuncsaftja. A 19 éves lány internetes oldalakon hirdette magát, és főleg kínai vendégei voltak.

Az ügy során felmerült egy olyan híresztelés is, hogy Nancynek egy híres politikus is a vendégkörébe tartozott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport