Készül a kormány az új kampányra

2015.07.07. 14:45

Közbeszerzést írt ki az Emmi a Csalad.hu weboldal létrehozására és fejlesztésére, írja a Napi.hu. Az oldalon tematikus portált indítanak, ami a kormány új, őszi kampányának meghirdetésekor indul el.

Ahogy azt június végén megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök felkéri az illetékes minisztereket, Lázár Jánost és Balog Zoltánt, valamint a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökét, hogy készítsék elő a kormány új kampányát és augusztus 31.-ig kössék is meg az ahhoz szükséges szerződéseket. Az új kormányzati kampány témája a

családbarát közgondolkodás erősítése, a családbarát szemléletformálás, és a családpolitikai eredményekről való tájékoztatás.

Az Indexhez korábban olyan információk jutottak el, miszerint a kormány „családvédő″ óriásplakátokkal fog előrukkolni, illetve, hogy a hagyományos családmodellt védő, melegellenes felhangú kampányra készülhet. Kormányzati forrásaink ezt azonban határozottan tagadták, mint mondták, a kormány családpolitikai intézkedéseinek népszerűsítése lesz a cél.

A Napi.hu szerint az Emmi által meghirdetett közbeszerzés nyertesének lesz a feladata a a portál arculati és informatikai kialakítása, alapadatokkal való feltöltése, majd a teljesítést követően 12 hónap szupport szolgáltatás biztosítása.