Kettős gyilkosság és lövöldözés a rendőrökkel Tatabányán

2015.07.11. 12:00

Megölte az édesanyját és annak élettársát a 40 éves N. Norbert Tatabányán szombat hajnalban, majd a helyszínre érkező rendőrökkel is tűzpárbajba keveredett - írta a Kemma.hu.

07.11.lovoldozesttb1
Fotó: Police.hu

Lövések miatt riasztották a tatabányai rendőröket július 11-én 3 óra 39 perckor Tatabánya Felsőgalla városrészébe a lap szerint. A helyszínre érkező helyi járőrök az utcán egy férfit találtak. A rendőrök csak azt tudták megállapítani, hogy a sértett elhunyt, a gyanúsított ugyanis azonnal tüzet nyitott rájuk. Több lövés érte a szolgálati autókat, de a rendőrök közül egy sem sérült meg.

​A hatáskörrel rendelkező TEK hatalmas erőkkel páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára ért - írta a Police.hu. A műveleti egységek megérkezése után az előzetesen túszhelyzetnek tűnő helyzetben a TEK tárgyalója vette át az irányítást; nem tudták ugyanis, hányan tartózkodnak még az épületben.

A férfit, aki folyamatosan magánál tartotta a fegyverét, végül négy órás sikeres tárgyalásnak köszönhetően a műveleti egységek elfogták és 8 óra 50 perc körüli időben épségben kihozták a családi ház többi lakóját is.

07.11.lovoldozesttb9
Fotó: Police.hu

A férfi ellen több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport