Debrecenben is versenyzett két autó: egy 17 éves fiú válságos állapotban van

2015.07.13. 12:46 Módosítva: 2015.07.13. 12:47

Egy apa és 17 éves fia sérült meg vasárnap este Debrecenben, amikor autójukkal fának, majd kerítésnek csapódtak. A 17 éves fiú állapota válságos. Az MTI úgy tudja: a baleset azért történhetett, mert egy másik autóval versenyeztek.

A Monostorpályi úton haladó autó nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel haladt, mondta Dobó Dénes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

dehir
Fotó: DEHIR.HU

Az MTI információi szerint a kocsi 17 éves utasa az ütközéskor kirepült az autóból. Szentgyörgyi János, a Kenézy kórház sajtóreferense hétfőn az MTI-nek azt mondta: a fiún több életmentő műtétet hajtottak végre, állapota továbbra is válságos. Édesapját is megműtötték, az ő állapota súlyos, de stabil. A rendőrség ellenük közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást.

Szemtanúk szerint a balesetet szenvedett autó mögött egy másik autó haladt, de a sofőrje segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.Az autó vezetőjét és utasát hétfőn előállították a rendőrök. Ellenük segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Az MTI úgy értesült, hogy a két autó versenyzett egymással.  A rendőrség ezt az információt nem erősítette meg, csak azt, hogy "közlekedési  baleset gondatlan okozása" miatt folytatják le a vizsgálatot.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport