Deutsch: A médiatúlerő gyűrte le az igazságért harcoló Gömörit

2015.07.17. 06:31

Deutsch Tamás megint védelmébe vette protezsáltját, a Magyar Paralimpiai Bizottság éléről bukó Gömöri Zsoltot. A fideszes EP-képviselő a pénteki Népszabadságnak adott interjújában azzal az érvvel próbálja mentegetni a volt sportvezetőt, hogy: Nem volt okos dolog a lakáshitel végtörlesztéséhez a támogatást igénybe vennie Gömöri , bár erre volt jogszabályi lehetősége, és ez az egész egy "jószándékú kezdeményezés" volt.

Deutsch szerint Gömöri érdeme a MPB felfuttatása

egy szedett-vedett, mindig csak a feladatok után kullogó, garázs-bt.-szerűen működő szervezetet alakított át öt év alatt egy hatékonyan, vállalatszerűen működő sportszövetséggé

Fizetése a sportgazdaságban ezen a szinten kapott juttatások 50-60 százaléka volt, jutalékot pedig az általa vitt szponzor után kapott.

Továbbra is biztos vagyok abban, hogy nem történt szabálytalanság

szögezte le Deutsch, amivel igencsak egyedül van Magyarországon,  hiszen az ügyészség és a rendőrség is hűtlen kezelés miatt nyomoz, ez utóbbi szerv júniusban  gyanúsítottként hallgatta ki  Gömörit. 

És hogy hol hibázott Deutsch szerint Gömöri? A kommunikációban. Mert bár megtehette volna, hogy ügyesen kibújik a vádak alól, ez a derék sportvezető 

ehelyett beleállt az ügybe, elkezdett küzdeni az igazságáért. Ebben a harcban viszont a médiatúlerővel szemben alulmaradt.