Gyurcsány védelmébe vette Kubatov családját

2015.07.28. 13:02

Onnan kapott támogatást Kubatov Gábor, ahonnan a legkevésbé várta volna - és ahonnan talán a legkevésbé szeretné: Gyurcsány Ferenctől. A volt miniszterelnök kedden együttérző Facebook.-bejegyzést írt arról, hogy bizony ő maga is átélte azt, amit a külföldön tartózkodó Kubatov feleségének át kellett élnie, amikor a Ferencváros elnökével és a klubbal háborúban álló szurkolók vasárnap este a családi házhoz vonultak demonstrálni. 

Gyurcsány szerint "nincs ez rendben", mármint az, hogy az asszonynak és 12 éves gyereküknek ott kellett állnia, és hallgatnia a durva rigmusokat. 

Nincs akkor sem, ha vagy fél tucatszor tüntettek a mi házunk előtt is azt kiabálva, hogy gyilkos, gyilkos. És mi tagadás, az én gyerekeim is ott álltak és hallgatták mindezt az ablakok mögött. Akkor sem volt rendben.

Majd jön egy kis érzelmes szálakkal átszőtt bezzegafideszezés:

Igaz, akkor ez nem zavarta a Fidesz politikusait. Soha meg sem szólaltak. Engem zavar. Szólok, Kérek.

És felidézi, hogy amikor Orbán házánál akartak tüntetni az "őket támogatók" - valójában Juhász Péter Együtt-es politikus -, akkor az ellen is felszólalt. És akkor itt a vége:

Kubatov Gáborral vagy Orbán Viktorral vitában állunk. Én is. De a családjukhoz semmi közünk. Ott házastárs és gyerekek vannak.Tessék őket békén hagyni!

Egyébként a fradisták most éppen azért rágtak be Kubatovra, mert előzetes regisztráció nélkül nemcsak a ferencvárosi stadionba, a Groupama Arénába nem mehetnek be, de az Európa Liga-selejtezőn a bosnyák Zeljeznicar elleni meccsre sem mehettek be a nem regisztrált szurkolók.