Éjszaka mászott be nők ablakán a kerepesi erőszaktevő

2015.08.02. 09:57

Előzetes letartóztatásba került az a 23 éves kerepesi férfi, akit csütörtökön fogtak el a gödöllői rendőrök, és több szexuális jellegű bűncselekmény, illetve lopás miatt indítottak ellene eljárást, írja a police.hu. S. Szilárd beismerte, hogy tényleg elkövette, amivel meggyanúsították.

A rendőrség szerint az első eset 2012. július 22-én hajnalban történt. Az ablak megrongálásával bejutott egy 62 éves kerepesi nő házába, és elvitt különféle használati tárgyakat. Szeptember 1-jén hajnalban a nyitott ajtón keresztül ismét visszament a házba, és megpróbált közösülni az alvó asszonnyal. Harmadszor közel egy évvel később jelent meg: 2013. augusztus 4-én hajnali 4 óra körül az ablakon bejutott a nőhöz, dulakodni kezdett vele, lefogta, majd egy szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.

A nyomozás alatt kiderült, hogy S. Szilárdnak nem ő volt az egyetlen áldozata: 2014. február 2-án, 2014. augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án három másik kerepesi nő házába is bejutott, és őket is szexre akarta kényszeríteni. Mindig hajnalban támadt, a nyitott ajtón vagy az ablakot benyomva jutott be hozzájuk. Mindhárom nő ellenállt, dulakodni kezdtek a támadójukkal, így a férfi végül mindháromszor elmenekült a helyszínről.