Brutális gyilkosság koronatanúja volt az Apajon meggyilkolt nő

2015.08.07. 09:04

A nemrég Apajon meggyilkolt nő korábban egy brutális gyilkosság tanúja volt: előző élettársa novemberben megölte, felakasztotta, majd elásta náluk lakó munkatársát, írja a Bors

Az 52 éves nőt csütörtökön holtan találták apaji házában. Az eset után beismerő vallomást tett a nő mostani, 30 éves élettársa. A férfi beismerte, hogy veszekedtek és megverte a nőt. Az asszony valószínűleg a bántalmazásba halt bele. 

Ugyanebben az apaji házban tavaly novemberben egy másik brutális gyilkosság is történt. Az 52 éves nő akkor még korábbi élettársával, az 58 éves G. Györggyel és annak munkatársával élt itt.

A munkatárs tavaly novemberben nyakon és vállon szúrta az 52 éves nőt. Amikor az élettárs hazaért, és látta a vérző nőt, kirángatta a szobájából a munkatársát majd megfojtotta. A férfi ezután felakasztotta egy diófára a holttestet, később pedig elásta a kertben.

Az 52 éves nő nem jelentette fel a rendőrségen élettársát, együtt őrizték a titkot. A faluban mindenkinek azt mondták, hogy az addig náluk lakó férfi máshova ment el dolgozni. 

Az esetre idén áprilisban derült fény. A rendőrök kiásták a holttestet a ház udvaráról. Az asszonyt nem tartóztatták le, mindent elmondott a rendőröknek, és a Borsnak is nyilatkozott akkor. 

Most az ő holttestét találták meg az apaji házban. 

 

 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport