Orbán kedvenc borászánál elszakadt a húr

2015.09.21. 14:30

Te rohadt hazaáruló szemét! Húzz a retkes francba a gyurcsányoddal együtt, te nyomorult hazaáruló!

Ezzel és több ehhez hasonló verbális kirohanással támadta be a Fidesz országgyűlési képviselője, Tiffán Zsolt politikusi Facebook-oldalán az Együtt baranyai politikusát, Berkecz Balázst.

A villányi borász-képviselő hétvégi posztjában azt írta: „ez a görény lemegy a határra, és ott kárhoztatja a magyar rendőröket, ahol bírja”, ezért arra kéri a rendőröket, hogy „távolítsák el onnan ezt a személyiségzavaros, kommunista szemetet”.

Fidesz Baranya megyei elnökét/miniszteri biztosát állítólag az dühítette fel ennyire, hogy Berkecz pénteken leutazott a horvát-magyar határra. A Beremenden gyűjtött tapasztalatairól saját blogjában be is számolt be. Berkecz többek között azt írta – és a MigSzolg fotóival illusztrálta –, hogy a horvát oldalon „a hazai állapotokat rendesen überelő” menekültfogadó állomást hoztak össze. A horvát határhelyzetről szóló posztba a rendőrökről általánosságban nem esett szó. Az ellenzéki politikus egyetlen beszélgetéstöredék megörökítésével emlékezett meg róluk, amikor azt írta, fűltanúja volt, ahogy az egyik rendőr a határra küldött BKV-busz sofőrjének poénkodott, hogy ő a buszba bevezetett gázzal oldaná meg a problémát.

Nem elég, hogy a magyar rendőrök a lelküket kiteszik azért, hogy Magyarország védve legyen, Te még lemész, és őket szidod?!

- írta erre Tiffán, a feltüzelt szimpatizánsok közül pedig volt aki erre már az akasztást tartotta volna megfelelő büntetésnek.

Berkecz Balázs az Indexnek azt mondta, nem hiszi, hogy a Fidesz képviselőjét a pénteki rövid helyzetjelentés dühítette fel ennyire.

Az Együtt politikusa szerint Tiffán inkább azért kelt ki ellene, mert két nappal korábban a Fideszen belüli meggyengült helyzetéről írt, ami Orbán Viktor előtt is kellemetlen lehetett neki.

Tiffán Zsolt, Orbán kedvenc borásza, a Fidesz baranyai elnöke - mint tudjuk - a minap még arra panaszkodott, hogy a sajátjai is szívatják őt azzal, hogy "ordas hazugságokat terjesztenek" róla és Tiffán tudja, hogy "kik osztják az észt" az övéi közül, szerinte belső háborúk zajlanak a Fideszben: "Helyosztás zajlik: egyszer ez, egyszer az az erős ember. Ha valaki persona non grata, akkor társai az ellenzéki sajtó segítségével próbálják lejáratni." Tiffán azt is megállapítja: "töketlenség és a gátlástalanság uralkodik e táj felett. Táskahordozók világa lettünk, amelyben 'polkorrekt' fiúk utasítanak rendre az ilyen írások miatt." Sőt, felhívta Orbán Viktor miniszterelnök figyelmét: "Viktor! Vedd már észre!!!Ezek maffiózók!!!!"