Bencsik András összeurópai Békemenetet szervezne

2015.09.24. 10:05 Módosítva: 2015.09.24. 10:18

Bencsik András grandiózus vízióval állt elő a Demokratában: March for Europe néven európai szintű békemenetet szervezne, melynek célja a klasszikus európai értékek, ezen belül is a női egyenjogúság védelme lenne.

A CÖF-alapító szerint Európa identitásválságban van, mivel a "liberális emberijogisták" nem fogják fel, hogy a menekültek pártolásával az iszlám vallás nőkkel szembeni elnyomó gyakorlatait is támogatják. Néhány hónappal ezelőtt még igen nehéz lett volna elképzelni, hogy a konzervatív Bencsik külön cikket szentel a női emancipáció fontosságának, és az az európai történelem egyik legnagyobb vívmányaként hivatkozik rá, de most éppen ez történt. 

Bencsik vaslogikával érvel a nők egyenjogúsága mellett:

a Teremtő akarata szerint egyenlő értékű minden férfi és nő, mivelhogy gyermeket csinálni egyik sem tud a másik nélkül, márpedig utódok nélkül kihalna az emberi faj.

Az európai nőket tehát meg kell védeni a megfelelő szaporulat fenntartása érdekében, úgyhogy Bencsik szerint nincs más hátra, mint a kontinentális léptékű békemenet a nőkért és az iszlám ellen. Úgy véli, Magyarország az utóbbi pár évben nemcsak behozta évszázados lemaradását, de lépéselőnyre is szert tett önfelismerés terén, és most végre kiterjeszthetjük a békemenetelés vívmányát a liberális Nyugatra is. 

Egy nagy, egyszerre meghirdetett menet víziója merül föl, amely Budapesten, Párizsban, Berlinben, Varsóban, Rómában, Londonban, Pozsonyban, Bécsben és másutt vonul majd az utcára Európáért: March for Europe! Megyünk Európáért!