Lekapcsolták a gázt Lagzi Lajcsi lakóparkjában

2015.10.01. 09:34

Kedd este 40 lakásban kapcsolták le a gázt a Lagzi Lajcsi érdekeltségébe tartozó tatai Boglárka apartmanparkban, írja a Bors. Korábbi hírek szerint a lakópark be nem fizetett gázszámlája 30 milliós, ugyanitt a villanyszámla 50, a vízszámla pedig több 10 millió forinttal szaladt meg.

A lap úgy tudja, hogy a lakóparkban mindössze 20 lakásban maradt meg a gázszolgáltatás - ők azok, akik saját tulajdonnal rendelkeztek, a többiek mind bérlőként éltek a házakban. A 40 lakásban a szolgáltató a gázórákat is eltávolította.

Egy lakó szerint több bérlő megállapodott, hogy amint tudnak, kiköltöznek az apartmanházból, ugyanis rendesen fizették a megállapított összegeket, viszont fogalmuk sincs, hogy mi lehet a következő csapás, ami érheti őket.

A Blikk eközben arról ír, hogy Galambos Lajos szintén előzetesben lévő feleségének szabadon engedése ügyében ma dönt a bíróság. A súlyos légzőszervi betegségben szenvedő, háromgyerekes nő a lap szerint egyébként sem tudhat sok mindenről, ugyanis mindent a férje intézett.

Ahogy azt korábban megírtuk, a mulatós zenész enész mocsai birtokán korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak, a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, Boldogasszonypusztán, valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban is. Lajcsit és társait lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.