Ködös, szürke hétvégénk lesz

2015.10.23. 12:19

Bár innen a szerkesztőségből úgy tűnik, hogy ködös, szürke idő van odakint, az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a Dunántúlon élők reménykedhetnek benne, hogy ma még kisüt a nap. Eső csak északnyugaton, nyugaton alakulhat ki, ott megerősödhet a szél is. Máshol mérsékelt marad a szél, délután 10-16 fok várható.

grafikon
Fotó: met.hu

A hajnalok csípősek lesznek az elkövetkező napokban, mínusz 1-7 fokos hidegekre ébredhetünk, viszont jó hír, hogy a mostani előrejelzések szerint jövő csütörtökig nem kell számítanunk esőre. Szombaton mindenhol várható több-kevesebb napsütés, de az éjszakai köd csak lassan oszlik fel. Napközben 10-15 fok lesz.

Vasárnap már kissé borúsabb idő vár ránk, ugyanis mire feloszlana a köd, már jön is egy sűrű fátyolfelhő, ami elhomályosítja az eget. Ennek ellenére eső nem várható, és szintén 12-16 fokra számíthatunk.

A jövő hét elején is hasonló idő várható, változóan felhős ég, néhol előkukucskáló nappal, csapadék nélkül. Hajnalban 0-7, napközben 10-17 fokos hőmérséklettel.