Kaszával támadt áldozatára egy férfi Zsákán

2015.10.26. 15:46

Egy férfi megöléssel fenyegetett és kaszával támadt áldozatára Zsákán, írta a police.hu. A hajdú-bihari rendőrök elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit. 

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el nyomozást a 46 éves zsákai B. Barnabással szemben. Október 26-án az Országos Mentőszolgálattól érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy zsákai családi házban egy ismeretlen megsebesített egy férfit, akinek a sérüléseit jelenleg is ellátják. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a támadó rátörte a családi ház ajtaját az 52 éves sértettre és élettársára, akikkel veszekedni kezdett. A támadó ezt követően a kezében lévő kaszával kaszabolni kezdte és megöléssel fenyegette a férfit, majd a házból elmenekült.

Emberölés kísérlete Zsákán

A rendőrök a 46 éves férfit 2 órán belül egy közeli házban megtalálták és elfogták, majd előállították, a kaszát pedig lefoglalták. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói B. Barnabást gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport