8 évet kapott a pedofil rendőr

2015.12.02. 00:03

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítéltek azt a 43 éves hévízi rendőr tiszthelyettest, aki két gyermekhez közeledett meg nem engedhető módon, írja a Zaol.hu. S. Ferenc szemérem elleni erőszak gyanújával került előzetes letartóztatásba idén májusban, két korábbi eset miatt.

2011 novemberében fia 12 éves barátja náluk töltötte az éjszakát. S. Ferenc közeledni próbált az alvó fiúhoz, majd mikor az felébredve tiltakozott, erőszakoskodni kezdett vele. Végül a fiú egy ágy alá bújt előle, mivel a házból kijutni nem tudott. 2012 tavaszán a válófélben lévő férfi új barátnőjének 11 éves lánya is náluk aludt, ő csak pizsamában tudott elmenekülni az ablakon keresztül. S. Ferenc később fia 12 éves barátjával több mint 14 000 üzenetet váltott a Facebookon, rendszeresen visszatérve a közöttük történtekre, majd meggyanúsítása után törölte fiókját.

A vádlott tagadta a cselekményeket, előbb a fantázia szüleményének nevezve a gyerekek előadását, majd később azt állította, az üzenetek nem tőle származnak, egy részüket pedig megváltoztatták. Emiatt az elsőfokú ítélet ellen felmentésért, illetve hatályon kívül helyezést kérve fellebbezett. A gyermekek vallomását viszont alátámasztották a tanúvallomások és a pszichológus szakértői vizsgálat is.

Az egerszegi törvényszék kedden helyben hagyta az első fokon kiszabott 8 év fegyházat, S. Ferencet felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak, illetve annak kísérlete miatt ítélték el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport