Egyed, Egon
13 °C
28 °C

Habony Árpádot levideózták a hedonisták paradicsomában Ibizán

2015.12.08. 11:03

Júniusban nyitott Ibizán a Heart nevű szórakozóhely. Az étterem-mulató olyan exkluzív kínálattal indult, hogy a legpénzesebb nyugati turisták paradicsomában szinte rögtön megválasztották 2015 legizgalmasabb új helyének.

A konyháért Spanyolország legelismertebb séfje, Ferrán Adriá, valamint testvére Albert felel, a látványért pedig a Cirque du Soleil társulat.

habony2.gif

Az étteremnek terasza és belső termei is vannak, különböző árakkal. A street foodos külső részen 80 euró (25 ezer Ft) a beugró, és erre jön az italfogyasztás. Bent, ahol Adriá falatnyi ételkülönlegességeit szervírozzák a Cirque du Soleil produkciói és a kemény show mellé, 150 euró (46 ezer Ft) a kaja. Az italt itt is külön számolják. Ha valaki tovább is marad, hogy az éjszakai bemutatót, valamint a világ minden tájáról hívott DJ-k egyikét megnézze, további 50 eurót (15 ezer Ft) kell fizetni.

A Heart kedden tette ki Facebook-oldalára az új reklámvideóját, amelynek véletlenül magyar vonatkozása is lett.

Az étterem kínálatát, a fülledt előadások hangulatát és a fergeteges felhozatalt bemutató képeken ugyanis (1:28-nál és 1:35-nél) feltűnik Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó és személyi testőre (1:38-nál).

Heart Supper 2015 from HEART IBIZA on Vimeo.

A nagyokat pislogó és az orrát szívogató, fehér zakós Habonyt többször is bevágták, miután a drágább belső térben közvetlenül mellette zajlott a Cirque du Soleil táncosainak előadása.

A videót először bemutató 444.hu szerint az elmúlt félévben magyar vállalkozók is megtalálták már a világ egyik legdivatosabb helyének számító Heartot, hiszen itt állítólag „a csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak”.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!