Karácsonykor lopta el a tévét meg a mikrót a fordított Jézuska

2015.12.31. 09:02 Módosítva: 2015.12.31. 09:23

Míg máshol Szenteste a Jézuska új porszívót és vízforralót hozott a családoknak, három férfi nemhogy nem vitt semmi ajándékot a kisdednek, mint a pásztorok meg a napkeleti királyok az énekekben, inkább ők törtek be egy bácsbokodi házba, hogy onnan tévét, mikrosütőt, DVD lejátszót, mobiltelefonokat és fagyasztott húst vigyenek el.

Az eset 2015. december 24. délutánja és december 25. délutánja között történhetett. A bajai nyomozók december 29-én már el is fogták a lopás három gyanúsítottját, a 18 éves M. Márkot, a 28 éves Cs. Györgyöt és a 26 éves Sz. Pált - írja a Police.hu.

n3272990 hk 0
Fotó: Police.hu

A két bácsbokodi férfi, Cs. György és a Sz. Pál az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet. A bácsborsódi M. Márkot viszont rablás, lopás és lopás kísérlete miatt őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi ugyanis a karácsonyi rablás mellett

  • december 24. és december 28. között egy másik bácsbokodi ingatlanba is megpróbált betörni, csak nem járt sikerrel,
  • december 24-én este Bácsbokodon egy babakocsit toló nőt is megtámadott, majd átkutatta a zsebeit, de mivel a sértett segítségért kiáltott, a gyanúsított értékek nélkül elfutott.

Fürgeden is elkaptak egy karácsonyi betörőt

December 24. környékén egy fürgedi nő tulajdonát képező lakatlan ház melléképületébe is bement valaki, de nem az ajándékokat otthagyó, kéményeken közlekedő Mikulás: egy 20 éves helyi férfi feszítette fel az ajtót, hogy ellophasson némi tűzifát, egy aknafedelet, valamint egy üstöt - írja szintén a Police.hu.

A gyanúsított beismerte a lopást, az eltulajdonított javakat visszaadta, szabadlábon védekezhet.