Salamon
7 °C
13 °C

Szavazhatunk az év ellenőréről

2016.01.05. 10:21
Különleges kampányt indított el a Budapesti Közlekedési Központ. Az utasok segítségével keresi 2015 legjobb jegyellenőreit. A jelöltekre 2016. január 17-ig lehet szavazni a BKK Facebook oldalán.

A hat "év ellenőre"-jelöltről bemutatkozó videó készült, amelyeket január 5-én tesznek közzé a BKK Facebook-oldalán, kétóránként kerül fel új film. Az elsőt már közzé is tették, tekintsék meg Erzsébetet, az első jelöltet. 

Erzsébet az Év Ellenőre cím egyik jelöltje. Nézd meg a vele készült kisfilmet, és ha ő számodra a legszimpatikusabb, tá...

Szerző: BKK - Budapesti Közlekedési Központ2016. január 5.

A jelöltekre 2016. január 17-én, vasárnap 12 óráig lehet szavazni a közlekedésszervező cég közösségi oldalán. Az elismerésben az a jegyellenőr részesül, aki a legtöbb szavazatot kapja az ügyfelektől.

A jelöltek kiválasztása objektív, szakmai szempontok alapján történt

- írta a BKK. A filmekben szereplő jegyellenőrök 2015-ben végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, de a kiválasztás során a teljesítménymutatókon kívül a BKK figyelembe vette a beérkezett utaspanaszok számát is. 

A versenyben részt vevő hat ellenőr mind különböző személyiség, egy azonban közös bennük: munkájukat a BKK értékrendje szerint kifogástalanul végzik, amit az ügyfelek eddigi visszajelzései is igazolnak - írtaa cég.

Aki szavazni szeretne az a BKK Facebook oldalán az általa támogatott jelölt filmje alatt, a tetszik gombbal megteheti. A szavazásban résztvevők között 25 plüssvillamost és 25 bögrét sorsol ki a BKK.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!