Megharapta a rendőrt egy asszony Szegeden

2016.01.08. 12:58

A szegedi közlekedési társaság ellenőrei kértek segítséget a rendőrségtől az egyik szegedi villamoson agresszíven viselkedő utas miatt - számolt be a Délmagyar.hu. Az asszony végül a rendőrökre is rátámadt. Az ellenőrök csütörtök este, 23 óra előtt tettek bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságra, mivel az egyik utas nem volt hajlandó megmutatni a jegyét. A helyszínre érkező járőrök egy hangoskodó asszonyt találtak a villamoson. Az érintettet a járőrök felszólították, hogy igazolja magát, de a nő ekkor megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól. A rendőrök közölték vele, hogy az igazolás megtagadása miatt előállítják.

A nő agresszívvá vált, ezért a rendőrök megkísérelték megbilincselni. A nő ellenállt, rúgott és kapálódzott a rendőrök felé, majd egyiküket meg is harapta. Az 54 éves asszonyt végül előállították. Ennek során sérülése nem keletkezett - közölte a rendőrség.

A történteket a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja, a nő cselekménye miatt hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségen.