Előd
5 °C
11 °C

Iszonyatosan börtönbe akart kerülni egy férfi Tiszakécskén

2016.01.10. 10:45

A baon.hu szállította a hétvége sztoriját: egy tiszakécskei férfi ellopott néhány biciklit, majd összepakolta a holmiját, és bevonult a rendőrségre, hogy mindent bevalljon, és azzal a lendülettel ott is maradjon. Pechjére a rendőrök nem tartották bent, így az őrsöt elhagyva ellopott egy Opelt, amit összetört, majd visszament a rendőrségre. A lap szerint lassan megnyugodhat, pénteken előzetes letartóztatásba került.

K. Tibor, 42 éves tiszakécskei lakosról annyit tudni, hogy munkanélküli, jövedelemmel nem rendelkezik, büntetett előéletű: lopás, rablás, testi sértés. Utóbbi miatt egyszer már kapott 8 év fegyházat, a büntetéséből feltételesen volt szabadlábon. Az utóbbi időben biciklilopások miatt indult ellene néhány szabálysértési eljárás.

Január hatodikán azzal ment a rendőrőrsre, hogy biztosan keresik már, de ne fáradjanak, itt van, maradna is. A rendőrök megnézték, nem körözték, elengedték. A férfi elment, talált egy Opel Corsát, amiben benne hagyták a slusszkulcsot, azt elvitte és összetörte; az árokba hajtott. Ezután visszament és elmondta, mit tett. Ekkor már őrizetbe vették.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.