Dömötör
12 °C
14 °C

Kiraboltak és megvertek egy idős nőt, de elkapták őket

2016.01.13. 10:00

Elfogott a rendőrség két szegedi férfit, akik a gyanú szerint kiraboltak egy idős helybéli nőt, súlyos sérüléseket okozva a 75 éves asszonynak - közölte a rendőrség.

A szegedi klinika egyik orvosa jelentette be a rendőrségen január 5-én, hogy súlyos sérülésekkel beszállítottak hozzájuk egy idős nőt, akit elmondása szerint két férfi vert meg. 

A rendőrök az adatgyűjtést követően két szegedi férfit állítottak elő. A megalapozott gyanú szerint a 21 éves Sz. Roland és a 20 éves F. Péter támadta meg az idős asszonyt. Elmondták, követték az áldozatot, hogy egy alkalmas helyen elvegyék a táskáját. Egy kapualjba befordulva végül rátámadtak, és mivel az asszony nem akarta elengedni a táskát, a földre esve dulakodni kezdtek vele. A támadók végül megszerezték a táskát, egyebek mellett 9 ezer forinttal és egy mobiltelefonnal távoztak.

A férfiak ellen - őrizetbe vételük mellett - rablás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezi az előzetes letartóztatásukat.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.