Kiraboltak és megvertek egy idős nőt, de elkapták őket

2016.01.13. 10:00

Elfogott a rendőrség két szegedi férfit, akik a gyanú szerint kiraboltak egy idős helybéli nőt, súlyos sérüléseket okozva a 75 éves asszonynak - közölte a rendőrség.

A szegedi klinika egyik orvosa jelentette be a rendőrségen január 5-én, hogy súlyos sérülésekkel beszállítottak hozzájuk egy idős nőt, akit elmondása szerint két férfi vert meg. 

A rendőrök az adatgyűjtést követően két szegedi férfit állítottak elő. A megalapozott gyanú szerint a 21 éves Sz. Roland és a 20 éves F. Péter támadta meg az idős asszonyt. Elmondták, követték az áldozatot, hogy egy alkalmas helyen elvegyék a táskáját. Egy kapualjba befordulva végül rátámadtak, és mivel az asszony nem akarta elengedni a táskát, a földre esve dulakodni kezdtek vele. A támadók végül megszerezték a táskát, egyebek mellett 9 ezer forinttal és egy mobiltelefonnal távoztak.

Rablók (2016.01.13)

A férfiak ellen - őrizetbe vételük mellett - rablás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezi az előzetes letartóztatásukat.