Két fiatalkorú agyonvert egy földön fekvő férfit

2016.01.22. 15:56

Két 16 éves fiú bántalmazott egy 36 éves pécsi férfit tavalyelőtt szenteste: védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt ítélte el őket a Pécsi Törvényszék, írja a bama.hu. Az egyik fiatalt 7 év, a másikat 6 év 6 hónap fiatalkorúak börtönére ítélték első fokon. Volt egy harmadrendű vádlott is, őt 2 év próbára bocsátották csoportos garázdaság bűntette miatt.

A cikk szerint a három fiatal ismerték egymást, gyakran töltötték együtt az időt, ilyenkor megesett, hogy ittak is. 2014 szentestéjén is így történt. A pécsi főpályaudvar melletti buszmegállóban kiabáltak épp, amikor mellettük elsétált a későbbi sértett egy ismerősével, akik magukra vették az egyik trágár kifejezést, ezért visszaszóltak a fiataloknak.

A három fiatal többször megütötte a 36 éves férfit, aki földre esett. Társa felé is elindultak a fiatalok, de az elszaladt. A három fiatalkorú ezután visszarohant a buszmegállóba, ahol futás közben először egyikük ugrott páros lábbal a fekvő férfi hasára, majd a másik fiatalkorú is.

A férfi barátja telefonon értesítette a mentőket, a sérült férfit kórházba szállították, azonban ott a keringése összeomlott, meghalt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport