Ágoston
14 °C
31 °C

Meghaltak a drogozó kismamák csecsemői

2016.02.01. 08:15 Módosítva: 2016-02-01 12:17:46

Meghalt annak a két várandós nőnek a csecsemője, akiket Törökszentmiklósról drogtúladagolás miatt vittek kórházba, értesült az RTL Klub híradója. Az információt hétfőn az MTI-nek megerősítette  a családok ismerőse.

A két kismama is részt vett azon a csütörtöki partin, amelyen többen elvesztették az eszméletüket egy veszélyes, új drogtól. A kicsikkel együtt összesen nyolcan kerültek kórházba. Az RTL Klub úgy tudja, az áldozatok penta kristályt fogyasztottak.

A két kismamán császármetszést kellett végrehajtani a szolnoki Hetényi Géza kórházban. Az újszülötteket innen a budapesti egyes számú gyermekklinikára szállították, de az RTL Klub információi szerint az életüket nem sikerült megmenteni. 

A Semmelweis Egyetem azt közölte: a betegjogok és a folyamatban lévő hatósági eljárás miatt nem adhatnak ki információt a törökszentmiklósi dizájner drogügyben érintett újszülöttek állapotáról. 

A császármetszésen átesett két nő állapota is súlyos, életveszélyes. A háromból két kábítószerező törökszentmiklósi fiatal férfi állapota romlott, jelenleg gépi lélegeztetésre szorulnak az intenzív osztályon, közölte Kondor Klára, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház sürgősségi betegellátó osztályának vezető főorvosa az MTI-vel. Egy fiatal férfit Szolnokról a budapesti Péterfy Sándor utcai kórházba szállítottak.  

Az ügyben egy 39 éves törökszentmiklósi férfit vett őrizetbe a helyi rendőrkapitányság.

Herbáltól vagy kristálytól halhatott meg a szombathelyi férfi 

Szombaton holtan találtak lakásán egy szombathelyi férfit. A rendőrség megállapította: a férfi nem gyilkosság áldozata lett. A Nyugat.hu-nak az áldozat barátja azt mondta,  a férfi egy ideje rákapott a köznyelvben herbálnak és kristálynak nevezett szintetikus drogokra, amikre alkoholt fogyasztott. Ettől hol agresszív volt, hol kiütötte magát. A herbált rendkívül megtévesztő módon biofűnek nevezik, és pár száz forintért lehet beszerezni, majd cigarettába sodorva elszívni. 

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!