Nem nyilatkozik a főügyészség a rendőrnő és gyermeke tragédiájáról

2016.02.03. 09:38

A Központi Nyomozó Főügyészség szerda reggel közleményben tudatta, hogy kegyeleti okokból nem adnak részletesebb tájékoztatást arról a keddi esetről, amelyben egy rendőrnő fejbe lőtte kisfiát, majd magával is végzett. A főügyészség ugyanakkor azt megerősítette, hogy a rendőr a 18. kerületi kapitányságon dolgozott. Mint írták, a nő Bartók Béla utcai házában a hajnali órákig helyszíneltek.

A bulvárlapok egymásnak ellentmondó információkat írnak az ügyről, a Bors szerint a 30 év körüli rendőr házaspár tavaly tavasszal költözött az utcába, a férj folyamatosan újította fel a házat. Az áldozatokra a rendőrnő anyja talált rá, nagyjából két órával a gyilkosság után. Az apa a lapnak azt mondta, hogy megromlott a kapcsolata az élettársával.

A Blikk szerint a nőnek egy gazdag vállalkozó volt a párja, aki egyik napról a másikra elhagyta, viszont ott hagyta neki és gyerekének a hatalmas családi házat. A lap szerint a nő a fenntartási költségek miatt kimondottan rossz anyagi körülmények között élt, és ez közrejátszhatott a tragédiában.

Ha ön úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport