Judit
-2 °C
8 °C

Nem nyilatkozik a főügyészség a rendőrnő és gyermeke tragédiájáról

2016.02.03. 09:38

A Központi Nyomozó Főügyészség szerda reggel közleményben tudatta, hogy kegyeleti okokból nem adnak részletesebb tájékoztatást arról a keddi esetről, amelyben egy rendőrnő fejbe lőtte kisfiát, majd magával is végzett. A főügyészség ugyanakkor azt megerősítette, hogy a rendőr a 18. kerületi kapitányságon dolgozott. Mint írták, a nő Bartók Béla utcai házában a hajnali órákig helyszíneltek.

A bulvárlapok egymásnak ellentmondó információkat írnak az ügyről, a Bors szerint a 30 év körüli rendőr házaspár tavaly tavasszal költözött az utcába, a férj folyamatosan újította fel a házat. Az áldozatokra a rendőrnő anyja talált rá, nagyjából két órával a gyilkosság után. Az apa a lapnak azt mondta, hogy megromlott a kapcsolata az élettársával.

A Blikk szerint a nőnek egy gazdag vállalkozó volt a párja, aki egyik napról a másikra elhagyta, viszont ott hagyta neki és gyerekének a hatalmas családi házat. A lap szerint a nő a fenntartási költségek miatt kimondottan rossz anyagi körülmények között élt, és ez közrejátszhatott a tragédiában.

Ha ön úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.