Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

A migránsviccet terjesztő fideszes támogatja a kormány migránspolitikáját

2016.02.05. 20:14

- Ti mit csináltok a migránsokkal?

- Fűtünk!

A szélesen mosolygó Hitler-képpel illusztrált viccet tavaly októberben tette fel Facebook-oldalára Remmert Ferenc, Harkány város fideszes alpolgármestere.

Remmertnek akkor nem lett problémája az ügyből, mert később azt állította:

Tévedésből megosztottam egy bejegyzést facebook oldalamon, melyet kis idő múlva, azonnal eltávolítottam.

Az alpolgármesternek akkor szerencséje volt, már egy zuglói MSZP-s néhány nappal korábban osztotta meg "véletlenül" ugyanezt a képet a közösségi oldalán. A Fidesz a zuglói képviselő lemondását követelte, az MSZP pedig a harkányi fideszes politikusét.

Remmert nem mondott le, sőt néhány napja kiderült, az év végén két hónapi fizetésének megfelelő jutalmat is kapott az önkormányzattól.

12079239 796621597114473 5414053922904669785 n
Fotó: Facebook

A bizalmat most azzal hálálta meg, hogy ő terjesztette Harkány képviselő-testülete elé azt a határozatot, amellyel a város elutasította az Európai Unió menekültkvóta tervét.

Az elmúlt hónapokban jónéhány fideszes önkormányzatok fogadott el hasonló határozatot, amelynek célja, hogy hátteret adjon a kormány bevándorlási politikájának, azaz a kötelező betelepítési kvóta elutasításának.

2015-ben másfél millió bevándorló lépett be illegálisan Európába. Az ellenőrizetlen bevándorlás komoly biztonsági kockázatot jelent nem csak a terrorizmus, hanem a bűnözés kockázatát is növelve – áll Remmert Ferenc előterjesztésében. A Harkányi Hírek által idézett alpolgármester szerint

Európában a terrorizmus napi problémává vált, kormányunk számára első a magyar emberek biztonsága. A kötelező betelepítési kvóta veszélye nem múlt el, mivel továbbra is 45 ezer embert akarnak visszaküldeni Magyarországra.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!