János, Pál
20 °C
31 °C

Gyilkosság történt a szénné égett autóban

2016.02.05. 09:09 Módosítva: 2016-02-05 15:19:59

A rendőrségnek péntek kora hajnalban szóltak, hogy lángol egy autó a budapesti Késmárk utcában, a XV. kerületben. A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet, ezután vették észre, hogy a kocsiban két megégett holttest van.  

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Frissítés1: A Velvet meg nem erősített információja szerint egy férfi a kocsiban megölhette barátnőjét, és magukra gyújtotta az autót. A testek annyira elszenesedtek, hogy először a nemüket sem tudták azonosítani.

A Blikk úgy tudja, hogy a nő két kisgyereket nevelt az élettársával, aki a kocsi másik utasa volt. A gyerekek nem voltak közösek. A rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást.

Frissítés2: A Velvet értesülését a BRFK megerősítette, mint írták, "a gyanú szerint P. István megölt egy budapesti nőt, majd magával is végzett". A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást.

Utazzon Szép kártyával!

A panzióktól a 4-5 csillagos szállodákig számos szálláslehetőség.

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!