Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Újabb hétvégi ház gyulladt ki Budaörsön

2016.02.09. 10:33

Ismét kigyulladt egy hétvégi ház Budaörsön, a Frank-hegyen hétfő este. Az eset a helyszín azonossága miatt összefügghet a 2014 januárja óta tartó gyújtogatássorozattal, írja a Pest megyei katasztrófavédelem nyomán az MTI.

20150510163233
Fotó: Police.hu

Hétfő este 9 óra után a budaörsi Merengő utcában lobbant lángra egy 36 négyzetméteres ingatlan tetőszerkezete, a házban nem tartózkodott senki, így sérülés sem történt, ám egy gázpalack még a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant. A törökbálinti és a budaörsi tűzoltók eloltották a lángokat, megakadályozva a tűz továbbterjedését, az ügyben vizsgálat indult.

Valószínűleg most is gyújtogatás történt, az elkövető ugyanaz a férfi lehet, akinek a személyleírását és a fotóját korábban közzétették a rendőrség honlapján. 

2014 januárjától 2015 végéig körülbelül harminc hétvégi házat gyújtottak fel ismeretlenek Budaörsnek ezen a részén (a legutóbbi eset tavaly november 30-án a Frank-hegyi Szél utcában történt). A helyi rendőrkapitányság rongálás miatt nyomoz.

Mivel még nem került kézre a gyújtogató, október 5-én a megyei főkapitány 500 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az ügyben, ezt később Budaörs önkormányzata ugyanekkora összeggel megtoldotta.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.