Piroska
-10 °C
1 °C

Verekedés volt a Fidelitas wellness disznóvágásán

2016.02.12. 20:38

Múlt hétvégén wellness disznóvágást tartott Füzesgyarmaton a Fidelitas. A 444 megszerzett egy beszámolót a kormánypárt ifjúsági tagozatának egyik zárt fórumáról, ami szerint az eseményen négyen összeverekedtek, ketten megsérültek. Állítólag volt lökdösődés és fojtogatás, egy Facebookra posztolt, de azóta törölt kép szerint a végeredmény: több centis véraláfutások és horzsolások. 

fidelitas.png
Fotó: Facebook

Nem világos, hogy pontosan mi szította fel az indulatokat, a beszámoló szerint olyan szövegekkel kezdődött az incidens, mint hogy "na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?".

A 444 szerint az áll a vita hátterében, hogy a két megsérült fidelitasos az ifjúsági tagozat volt budapesti elnökének köréhez tartoznak, ami élesen szemben áll a Fidelitas jelenlegi vezetésével.

A bunyó másnapján a két sértett hazament, majd körlevelet írtak, és a Fidesz alelnökeihez fordultak, mert szeretnék, ha a párt etikai bizottsága foglalkozna az üggyel.

A lap szerint Böröcz László a Fidelitas alelnöke azt írta egy belső levelezésben, hogy semmilyen agresszív megnyilvánulást nem tolerál a szervezeten belül, és "bárki, aki agresszív cselekedetet követ el, az az alapszabály szellemében kizárásra kerül". A 444 szerette volna megszólaltatni Böröczöt, de nem érték el.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!