Verekedés volt a Fidelitas wellness disznóvágásán

2016.02.12. 20:38

Múlt hétvégén wellness disznóvágást tartott Füzesgyarmaton a Fidelitas. A 444 megszerzett egy beszámolót a kormánypárt ifjúsági tagozatának egyik zárt fórumáról, ami szerint az eseményen négyen összeverekedtek, ketten megsérültek. Állítólag volt lökdösődés és fojtogatás, egy Facebookra posztolt, de azóta törölt kép szerint a végeredmény: több centis véraláfutások és horzsolások. 

fidelitas.png
Fotó: Facebook

Nem világos, hogy pontosan mi szította fel az indulatokat, a beszámoló szerint olyan szövegekkel kezdődött az incidens, mint hogy "na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?".

A 444 szerint az áll a vita hátterében, hogy a két megsérült fidelitasos az ifjúsági tagozat volt budapesti elnökének köréhez tartoznak, ami élesen szemben áll a Fidelitas jelenlegi vezetésével.

A bunyó másnapján a két sértett hazament, majd körlevelet írtak, és a Fidesz alelnökeihez fordultak, mert szeretnék, ha a párt etikai bizottsága foglalkozna az üggyel.

A lap szerint Böröcz László a Fidelitas alelnöke azt írta egy belső levelezésben, hogy semmilyen agresszív megnyilvánulást nem tolerál a szervezeten belül, és "bárki, aki agresszív cselekedetet követ el, az az alapszabály szellemében kizárásra kerül". A 444 szerette volna megszólaltatni Böröczöt, de nem érték el.