Népszavazási bohózat: a Fidesz szerint az MSZP a hibás

2016.02.23. 17:29 Módosítva: 2016.08.30. 18:53

A népszavazás kezdeményezésének feltételei általánosan ismertek és mindenki számára kötelezőek. Immár sokadjára fordul elő, hogy a szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni. Nyilvánvaló, hogy csak a botránykeltésben érdekeltek. Ezzel a szocialisták ma is csak a teljes alkalmatlanságukról tettek tanúbizonyságot. A Fidesz elítéli a történteket és a szocialisták botránykeltését.

Ezt írta a Fidesz a keddi eseményekre reagálva. Az történt, hogy az MSZP sokadszorra akart népszavazási kezdeményezést benyújtani a választási irodánál a vasárnapi zárvatartásról, de most egy csapat  kopasz, kigyúrt, korábban a Fradi környékén feltűnt ember segítségével sikerült megakadályozni, hogy az ő kérdésüket adják be először. (A Fradi elnöke Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke.) Bővebben a bohózatról itt olvashatnak:

A Fidesz közleményében még azt írja, minden, a Nemzeti Választási Irodánál történt eseménnyel kapcsolatban megfogalmazott vádat visszautasítanak. AFradi is tagadja, hogy közük lenne a történtekhez.

Ön szerint ki a hibás?

A témában megjelent összes  cikkünket és videónkat itt találja .