Megmutatjuk, milyen döbbenetesen kicsi a világ

2016.02.25. 07:25

Nyakó István és az MSZP sokadjára próbált meg népszavazási kezdeményezést beadni a Nemzeti Választási Irodánál (NVI), de kedden is voltak náluk gyorsabbak. A szocialistákat egy exfideszes polgármester felesége előzte be a Fradi Security tagjaival tűzdelt kopaszok sorfala segítségével. Az ősz hajú nőt kísérő fiatal férfi Kubatov Gábor Fidesz-alelnök, FTC-elnök titkárának és a Fradi egyik vezető kommunikációs munkatársának osztálytársa volt a középiskolában. 

Az FTC szerint a klubnak semmi köze az akcióhoz, és a magukat a klub alkalmazottainak valló kigyúrt emberekhez sem. A kopaszok nem árulták el, hogy kerültek az NVI székházához, de az biztos, hogy a kezükben lévő mappákban az Erdősiné aláírásával ellátott papírok voltak.

Ha nem tudja követni a furcsa véletlenekkel tűzdelt színjátékot, akkor nézze sokáig az infografikánkat, és döbbenjen rá, milyen kicsi a világ! 

A kopaszok vs. MSZP balhéról szóló összes cikkünket itt találja. Orbán Viktor tegnapi, különleges sajtótájékoztatóján egyébként arról beszélt, hogy ami történt, az méltatlan. A kormányfő arra a következtetésre jutott, hogy változtatni kell a jogszabályokon, és azt kérte, hogy az NVI vagy az NVB „elemezze ezt a helyzetet, nézzen szembe fenntarthatatlanságával, és tegyen javaslatot arra, hogy megváltoztassák” a jelenlegi szabályozást, ami szerinte a méltányos, fair körülményeket nem biztosítja. Hogy mik ezek a körülmények, az kiderül a helyszínen készült videónkból