Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Tizenegy évet kapott a gyerekét az emeletről kilökő nő

2016.02.25. 13:43

Másodfokon is tizenegy év fegyházra ítélték csütörtökön emberölés kísérlete miatt azt a nőt, aki 2014 márciusában kilökte hatéves gyermekét második emeleti lakásuk ablakából. Megvonták az anya szülői felügyeleti jogát. A nő legkorábban a büntetés kétharmad részének letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezett felmentésért, illetve enyhítésért. A vádlott a fellebbezését később visszavonta.

Az asszony egy operáció után alig mozdult ki otthonról, visszahúzódó életvitelre rendelkezett be, és a kislány nagyon sokat hiányzott az óvodából. Az anya az óvoda vezetőjével sem volt hajlandó beszélni, ezért a gyámhivatal védelembe vételi eljárást indított.

A nő attól tartott, hogy a gyámhivatal elveszi tőlük a kislányt, ezért 2014 márciusában arra jutott, hogy ezt csak úgy kerülheti el, ha mindkettejük életét kioltja. Kilökte a gyermeket a 8,6 méter magasan lévő, második emeleti gyerekszoba ablakán, majd utána ugrott. Mindketten életben maradtak, de a kislány többszörös koponyatörést, csigolya- és keresztcsonttörést, valamint súlyos zúzódásokat szenvedett. A gyerek hosszú ideig életveszélyes állapotban volt, és agysérülései miatt maradandó fogyatékossága lett.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!