Előd
5 °C
12 °C

Még az előállítása alatt is csalt a nő

2016.03.03. 14:50 Módosítva: 2016-03-03 14:57:05

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség csalás vétsége miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy 34 éves nőt, aki a VIII. kerületi rendőrkapitányság előállító helyiségében úgy csalta ki ékszereit egy másik előállított nőtől, hogy rendőrnek adta ki magát - közölte az ügyészség.

A nőt február 9-én más bűncselekmény miatt állították elő a VIII. kerületi rendőrkapitányságára.

A vele egy időben előállított iráni állampolgárságú sértettnek azt hazudta, hogy rendőr, majd felszólította, hogy adja át neki az ékszereit. A sértett a felszólítás alapján átadta 1 pár arany fülbevalóját és az arany karikagyűrűjét a vádlottnak, aki fülbevalókat a fülébe tette, a gyűrűt pedig az ujjára húzta.

A sértett elmondta a történteket a rendőröknek, akik felelősségre vonták a vádlottat. A nő a fülbevalókat lenyelte, a szájába vett aranygyűrűt azonban a nyomozó hatóság elvette tőle és lefoglalta. A lenyelt fülbevalók közül utólag előkerült egy darab arany fülbevalóvég, amit később lefoglaltak.

Az ékszerek összértéke körülbelül 150 000 forint.

A nyomozás eredményeként, a kerületi ügyészség a nőt csütörtökön gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

Bűnösnek találták, és 1 év börtönre ítélték. A bíróság a börtönt 2 év próbaidőre felfüggesztette, és pártfogó felügyeletét rendelte el.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.