Előd
5 °C
12 °C

Cementes zsákot dobtak fentről egy teherautóra az M7-esen

2016.03.06. 10:45 Módosítva: 2016-03-06 10:45:30

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás miatt is eljárást indított a rendőrségi három tárnoki fiatal, a 20 éves U. Roland, a 22 éves F. László és fiatalkorú társuk ellen, írja a police.hu.

A rendőrség szerint a fiúk csütörtökön pár perccel éjfél előtt megjelentek egy diósdi benzinkúton egy rendszám nélküli kocsival. A sofőr maszkkal takarta el az arcát, amíg a járó motorú kocsiba tankolt. Ez gyanús lett a benzinkút dolgozóinak, és értesítették a rendőrséget.

A járőrök bevitték a fiatalokat az érdi kapitányságra, ahol kiderült, hogy az elmúlt hónapokban több bűncselekményt is elkövettek, áll a rendőrségi közleményben, amely szerint:

  • Február 4-én esti tíz körül Érden, a Velencei úton kövekkel dobálták meg egy busz szélvédőjét.
  • Február 23-án este háromnegyed kilenc körül az M0-ás egyik felüljárójáról dobtak köveket több teherautóra is.
  • Még ugyanezen a napon tíz körül Tárnok külterületén az M7-es autópálya felüljárójáról egy cementtel teli zsákot dobtak egy teherautóra. Annak a szélvédője betört, a cement pedig beterítette a vezetőfülkét és a sofőrt is.

Egyik esetben sem sérült meg senki. A két idősebb gyanúsítottat szombaton előzetes letartóztatásba helyezték, 18 év alatti társuk szabadlábon védekezhet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.