Ambrus
-7 °C
3 °C

A titkosszolgálat is vizsgálja a kopaszok balhéját

2016.03.09. 13:31

Az Alkotmányvédelmi Hivatal is vizsgálja a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) február 23-án történt tömegjelenetet - közölte Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke a testület szerdai zárt ülése után. Vagyis nemcsak a rendőrség nyomoz a kopaszok miatt kialakult botrány után a feljelentések alapján, hanem a titkosszolgálatok is bekapcsolódtak az ügybe.

Molnár Zsolt mellett Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja is azt mondta, hogy mivel egy népképviseleti szerv munkáját akadályozták, nemcsak a jogállamiságot, hanem a nemzetbiztonságot is érintő ügyről van szó. Szerintük az ügyben - amelyben több mint húsz feljelentés érkezett a hatóságokhoz - az egész társadalom válaszokat vár, írta az MTI.

Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos tagja és Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke is elítélte az NVI-nél történteket. Mirkóczki Ádám kitért arra is, hogy "egyesek" a Jobbikhoz akarják kötni a fideszes "Kubatov Gábor fizetett verőlegényeit". Németh Szilárd ezt a kijelentést a jobbikos képviselő üldözési mániájának tulajdonította, hozzátéve: Kubatov Gábor már nyilatkozott ebben az ügyben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.